Bli en webdesigner

Bli en webdesigner

Trinn 1 Lær prinsippene og beste praksis for nettdesign

Å lage nettsteder krever et utall ferdigheter som læres best i klasserom. Det er mulig å få en god jobb som en selvlært webdesigner, men å fullføre et høyskoleprogram bevæpner en fremtidig designer med et omfattende sett med grunnleggende ferdigheter de trenger hver dag.

Trinn 2 Lær (og fortsett å studere) designteknikker og teorier

Dette er et kontinuerlig ferdighetssett som skal utvikle seg i løpet av en karriere siden designpreferanser og stiler kontinuerlig endres. Mye kan læres på college, men motiverte designere bør søke ytterligere instruksjon, lesing og innsikt i prinsippene for estetikk, layout, vekt, kontrast og skape en enhetlig brukeropplevelse.

Trinn 3 Få sertifiseringer for nettdesignindustrien

Selv om det ikke er obligatorisk for en vellykket karriere, kan tjene sertifiseringer i bransjen hjelpe logo designere med å forbedre karrieremulighetene. Sertifiseringer viser høy grad av ferdigheter og kompetanse i viktige områder av bransjen, som design, e-handel, sideutvikling og administrasjon. Sertifisering gir også arbeidsgivere en målestokk for en kandidats ferdigheter.

Trinn 4 Bygg et personlig merke

Dette er ikke noe som kan mestres på college. Vellykkede webdesignere har en sterk portefølje av tidligere prosjekter de kan vise til potensielle arbeidsgivere. De har også et sterkt nettverk av kolleger og forretningsforbindelser som de kan benytte seg av for frilanseprosjekter, jobbmuligheter, utdanning og samarbeid. Rookie webdesignere kan bygge sitt merke ved å bli med i bransjeorganisasjoner, delta på relevante konferanser og nettverksarrangementer, og ved å streve for en høy grad av personlig fortreffelighet i sine prosjekter som vil få respekt for jevnaldrende og arbeidsgivere.

Finn karrieren din

Det er på tide å bane vei til din drømmekarriere. Bruk Lantern, en karriere- og utdanningsplattform, for å få ressursene du trenger for å lykkes. 

Nettdesignerlønn og jobbvekst

Sysselsettingen for webdesignere er økende, rapporterer US Bureau of Labor Statistics. I 2016 var det 162900 webdesignere og utviklere ansatt i USA. I denne delen ser vi på forventet lønn, sysselsetting og andre viktige beregninger for fagfolk innen webdesign.

Web Designer Pay

Median årslønn for webdesignere i mai 2017 var i underkant av $ 68.000, rapporterer BLS. Imidlertid tok de ti beste prosentene av designere hjem mer enn $ 122.000. Her er en oversikt over median årslønn for webdesignere etter bestemte bransjer:

  • Forlag – $ 71.060
  • Datasystemdesign – $ 68 500
  • Reklame og PR – $ 66,230
  • Ledelse, vitenskapelige og konsulenttjenester – $ 65620

I følge Payscale.com tok høyt erfarne seniordesignere på nettet i underkant av $ 75.000 årlig. Lønningene i bransjen kan variere avhengig av mange års erfaring, ansvar og geografisk beliggenhet.